En bæredygtig fremtid

En fælles ideologi

Vi tager ansvar for en bæredygtig fremtid

"Vi kan ikke gøre en forskel alene, men ved at sammensætte en værdikæde, hvor alle led arbejder ud fra fælles værdier og ideologier kan vi skabe forandring".

Skabt på bæredygtige værdier

Vi er ikke bange for at gå forrest i kampen om at sikre en bæredygtig fremtid vi alle kan være stolte af.

Hadashi® er grundlagt ud fra et værdisæt der beskriver et brand og en aktør i modebranchen som ønsker at gøre mere gavn end skade. Det betyder med andre ord, at vi tager ansvar for at sikre en bæredygtig produktion.

Vi ønsker en selektiv produktion, hvor alle leverandører lever op til en række krav og standarder for en sikker og ordentlig fremstilling af vores Cuddle-Ons™.

Derfor er vores leverandører udvalgt ud fra en række specifikke krav og retningslinjer. Dette indebærer blandt andet at produktionsstederne er GOTS certificeret, RCS certificeret og SEDEX Members.

Europæisk produktion - Hadashi
Bæredygtig emballage

Nice to know

Vidste du, at?

Når du modtager dine nye Cuddle-Ons™ er emballagen en polybag lavet af 100% recyclable materiale. Vi håber du vil genbruge emballagen eller sortere den korrekt til gavn for miljøet.

stærke og tætte relationer

For at opnå kontrol over om de involverede samarbejdspartnere i forsyningskæden lever op til Hadashi®' standarder, holdes antallet af leverandører og partnere på et minimum. Vi ser alle vores samarbejder som et langtidspartnerskab.

Vi arbejder udelukkende sammen med europæiske producenter, hvilket gør at vi har mulighed for at besøge producenterne og derved holde relationen tæt. Det tætte europæiske samarbejde gør at vi kan stå inde for alt, der kommer fra fabrikkerne til Danmark.

For dig som kunde betyder det, at du altid kan forvente produkter der alle er ansvarsfuldt produceret med omtanke for miljøet.

All-in på recycling

Alle vores Cuddle-Ons™ er lavet af udvalgte leftovers, hvilket er grundideen i Hadashi® og The Right Leftover® Project.

For at skabe en synergi til vores Cuddle-Ons™ ser vi det som en selvfølge at både emballage og hangtags er skabt i genbrugsmaterialer.

Bæredygtighed er for os mere end blot et nedskrevet værdisæt. Det er en livsstil som vi prøver at leve efter så godt som muligt. Vi er ikke perfekte, men tilstræber hele tiden at fokusere på aktiviteter der har et bæredygtigt fokus.