En bæredygtig fortælling

en bæredygtig fortælling

hadashi®

"Hos Hadashi® er vi alle mennesker med en mission om at have en positiv indvirkning på naturen".

Vores oprindelse

Navnet Hadashi® relateres bedst til noget med ”bare fødder”.

Det er som bekendt med bare fødder at man efterlader de mest ærlige og naturlige fodaftryk.

Inspireret af naturen og den menneskelige adfærd har ideologien om at man barfodet efterlader helhjertede indtryk, født navnet til de bæredygtige hjemmesko Cuddle-Ons fra Hadashi®.

At genstande kan have integritet, bliver tydeligt når man tænker over vores ideologi.

Hos Hadashi® er vi alle mennesker med en mission. En mission om at bevare vores planet og have en positiv indvirkning på naturen.

Hadashi® er netop blevet grundlagt ud fra et princip om at give mode en grøn mening, hvilket er en afspejling af genstandes integritet.

Genanvendelighed er vejen frem

Vi lever i en tid med forandringer. I en tid hvor vores valg har konsekvenser for naturen.

Med bare fødder plantet i midten af de store forandringer står Hadashi®, for at give nyt liv til materialer, som var dømt ude og kasseret.

Opgøret med overproduktion og selve troen på at vi kan ændre noget sammen. Det er ånden i Hadashi®. Det er den ånd der har skabt vores version af en klassisk hjemmesko og den ånd der danner grundlag for det bæredygtige projekt vi har navngivet The Right Leftover® Project.

Med The Right Leftover® Project bidrager Hadashi® på vores måde til den cirkulære økonomi i modeindustrien ved at reducere mængderne af tekstilrester.