Bæredygtig produktion - Hadashi

RIGHT LEFTOVER PROJECT®

Når bæredygtighed bliver en vare

"Det handler i al sin enkelhed om at udnytte rester fra tekstilproduktion i en sådan grad at affald bliver til brugbare produkter."

THE RIGHT LEFTOVER® PROJECT

The Right Leftover® Project er et bæredygtigt koncept der i al sin enkelhed handler om at udnytte rester fra tekstilproduktion, så affald bliver til brugbare produkter.

I tilfældet med vores Cuddle-Ons™ udvælger vi nøje kasserede metervarer med tanke på både miljø og kvalitet. Således sammensættes udelukkende berettigede metervarer der alle opfylder vores krav til en bæredygtig produktion.

Vores lange udvælgelsesproces i forbindelse med materialevalget sikrer os, at vores Cuddle-Ons™ bliver produceret i den højest mulige kvalitet og alle i unikke designs.

Forhåbentlig kan initiativet The Right Leftover® Project inspirerer dig som køber til at efterspørge endnu flere produkter baseret på rester fra tekstilproduktioner og gøre beslutningen om at købe bæredygtigt til en selvfølge.

Hadashi bæredygtighed

RIGHT LEFTOVER® PROJECT

GENANVENDELIGHED ER VEJEN FREM

I stedet for at skulle anvende nye ressourcer fra vores planet, med negativ påvirkning for miljøet – tror vi på at genanvendelighed er vejen frem mod en mere miljøorienteret industri.

RIGHT LEFTOVER® PROJECT
EUROPÆISK FODFÆSTE


Vi er stolte af at være med til at innovere tekstilbranchen som forkæmper for en branche der efterlader mindre og færre miljømæssige fodaftryk.

Vores filosofi i forbindelse med skabelsen af vores Cuddle-Ons™ er at design, komfort og genbrug sagtens kan gå hånd i hånd, hvis der tænkes kreativt og arbejdes målrettet.

Alle Hadashi® produkter bliver produceret i Europa af faste og pålidelige samarbejdspartnere. Dette sikrer os først og fremmest en bæredygtig og ansvarlig produktion, da alle vores leverandører arbejder under EU’s lovgivning om etisk og miljømæssig produktion.

Ligeledes opererer vi med en kort afstand til vores produktionslande, således at vi mindsker vores CO2 aftryk i forbindelse med den indgående såvel som udgående logistik.

Grundet vores europæiske leverandørers indgående kendskab til tekstil, sikrer vi at alle vores produkter lever op til de fornødne standarder, således at vi ikke går på kompromis med vores høje krav til metervarer.

Med en europæisk produktion og et dansk design kan du med god samvittighed købe et par Cuddle-Ons™ fra Hadashi®.

Europæisk produktion - Hadashi
right leftover® project
Kærlighed til produktet og planeten


Alle vores kollektioner er skabt ud fra vores passion for bæredygtig mode, som for os indebærer produkter skabt i premium kvalitet med unikke og langtidsholdbare designs.

The Right Leftover® Project er vores kærlighed for skabelsen af langtidsholdbare produkter der holder sæson efter sæson. Den længerevarende produktlivstid giver værdi til både dig som køber, der slipper for at skulle bruge penge på nye erhvervelser sæson efter sæson grundet eksempelvis slitage eller forældet design. Samtidig giver det en samfundsværdi i arbejdet omkring en bæredygtigere verden.

Alle kollektioner i Hadashi® er udviklet og designet med en kærlighed til både produktet og vores allesammens planet.